HangmanJack – interjú (2024)

MÖGÖTT

 (HangmanJack 2024 b.-j.: Jaksics Gábor 'Ubi' (dob), Képesi Patrik 'Patya' (gitár), Molnár Martin (ének), Benczik Gergely 'Bruce' (gitár), Frank Máté 'Freki' (basszusgitár), fotó: SignalitFilm

Rutinos koncertjárók elég sűrűn futhatnak bele mostanság a Zircről indult HangmanJack nevébe, jobb esetben testközelből is megtapasztalták a nyers, izomdurrantó energiát, amit a srácok élőben közvetítenek. Idén pünkösdkor egy friss EP-vel is megörvendeztették a nagyérdeműt, szóval, volt miről beszélnünk bőven. Mire a végére érsz, remélem, nem marad már kétséged afelől, hogy érdemes a radarodon tartani a fiúkákat, és elmélyíteni az ismeretséget, mondjuk például azzal, hogy szombaton megnézed őket jól a Hell Vill #19 záróakkordjaként. 

Mielőtt az aktualitásokra térünk, a hárommillió dolláros kérdés – honnan a név helyett - honnan a „666-os sorozatszámú babafej”? Ha jól informálódtam, ez már elég rég szerves díszlete a HangmanJack – koncerteknek.

Bruce: Így van, Samantha már az első koncerten is velünk volt. Ő egy fodrászoknak gyakorlásra szánt babafej, ami otthon kallódott Kubinál, az első énekesünknél. Tőle jött az ötlet, hogy elhozza koncertre, a közönség meg nézett, hogy kik ezek az állatok, akik egy babafejjel ordibálnak meg rohangálnak, úgyhogy megtartottuk, és azóta is visszük magunkkal, már, ha nem felejtjük a próbateremben.

Martin: Koncerten néha labdaként is funkcionál.

Freki: Továbbá tökéletes dísze a gitár fejének, már, ha nem esik le azonnal.

[...] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) MÖGÖTT nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.