Veszett dallal vezeti fel közelgő lemezét a Nails

Nuskull Magazin

Már tavaly ősszel lehetett tudni, hogy az egytagúvá olvadt Nails végre új lemezt készít. A powerviolence/hardcore-banda énekes-gitárosa, Todd Jones ráadásul nem mással, mint a Converge gitáros-producerével, Kurt Ballouval vette fel az Every Bridge Burning című anyagot, mely a Nuclear Blast kiadónál fog megjelenni augusztus 30-án. A zenekar egy friss dal kiséretében most bejelentette új tagságát is, Carlos Cruz dobos (Warbringer), Andrew Solis basszusgitáros (Despise You, Apparition) és Shelby Lermo gitáros (Ulthar) személyeiben.

Az új szám, az Imposing Will lazán széttépi a hallójáratodat, miközben visszarepít a 2016-os You Will Never Be One of Us korszakába, Jones pedig ezt nyilatkozta róla:

Az Imposing Will abból a szempontból különleges darabja a lemeznek, hogy már az elején tudtam, hogy ez lesz az album nyitása. Azt akartuk, hogy azonnali hatást keltsen, és ha rányomsz a lejátszásra, rögtön arcon csap.

//www.youtube.com/watch?v=b98Dl63i4bg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.