Tatiana Shmayluk elmondta, milyen lesz a Jinjer új albuma

Fémcsajok

Korábban már hírt adtunk arról, miszerint új albumán dolgozik a Jinjer. Arról is mesélt a csapat, hogy az orosz-ukrán háború borzalmai is visszaköszönnek majd a korongon, ám túl sok érdemi információ nem érkezett a készülő újdonságról. A napokban végre többet is megtudhattunk a témában, Tatiana Shmaylyuk énekesnő ugyanis néhány dolgot elárult egy interjú során.

Az ukrán zenekar utolsó stúdióalbuma 2021-ben jelent meg "Wallflowers" címmel, amely a 2019-ben kiadott "Macro"-hoz hasonlóan aratott a rajongók körében. De milyen lesz az új lemez?

"Mindenekelőtt teljesen más lesz, mint a Wallflowers, mert úgy érzem, hogy a zene nagyon különbözik. 12-13, vagy talán 15 dal van már készen, és eléggé hasonlítanak egymásra. Az én feladatom a dalszövegírás, de nagyon le vagyok maradva, ezt megmondtam a fiúknak is. Legalább egy nyers vázlatnál vagy demónál kellene tartanunk, de ez sincs még kész. A stressz megöli a kreativitást."

- mesélte Tatiana, aki egyébként csapatával májusban új DVD-t jelentetett meg, "Live In Los Angeles" címmel.

"Minden egyes alkalommal, amikor új albumot készülünk kiadni, és közeledik a határidő, az nyomasztólag hat rám. Tehát csak írnom kellene, ez a tudat van bennem. Leírom, ami a fejemben van, aztán felépítem a szöveget, ám ehhez "téglák" is kellenek. Néha nem is a dalszövegeken agyalok, hanem a bookleten, a borítón, a videoklipeken, és hogy azokban mit fogok viselni..."

Azt is felfedte az énekesnő, milyen hangulata lesz az új albumnak:

"Van egy kis 19. századi "íze" a daloknak, ami egy romantikus korszak volt. Ha meghallgatod, csak ennyit fogsz tudni mondani: "Oh". Mint amikor Muse-t hallgatsz, és úgy érzed, hogy sok klasszikus zeneszerző inspirálta a munkásságát. Ilyesmi érzés lesz végighallgatni az új dalokat, én pedig nagyon izgatott vagyok."

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.