A brit Heriot szeptemberben elszabadítja a földi poklot

Nuskull Magazin

Egyik kedvenc feltörekvő súlylökőink, az angol Heriot idén végre nagylemezen is megmutatja, mitől döglik a légy – vagy jelen esetben hogy mitől nyílik ki a pokol szája: Devoured by the Mouth of Hell címmel szeptember 27-én jelenik meg a banda első „egész estés” anyaga, újdonsült kiadójuknál, a Century Mediánál.

  1. Foul Void
  2. Harm Sequence
  3. Opaline
  4. Siege Lord
  5. Sentenced to the Blade
  6. Solvent Gaze
  7. Lashed
  8. At the Fortress Gate
  9. Visage
  10. Mourn

A múltkori Siege Lord után a kvartett most kiadta az anyag nyitó darabját, a Foul Voidot is. Ez a srácoktól megszokott iszonyú súlyos és marcona, death-es, sludge-os, hardcore-os keveréket hozza, és állításuk szerint nagyban inspirálódott a ’90-es évekbeli és ezredfordulós metalcore-ból. A dal a hitével kapcsolatos bizonytalanságokkal szembesülő egyén belső küzdelmét tárja elénk.

Szerencsére már a lemez is bőven kint lesz, mire a Heriot újra hazánkba látogat a tél talán legütőképesebb line up-jának részeként: a zenekar a Fit for an Autopsyt, a Sylosist és a Darkest Hourt kíséri majd a Barba Negrába december 14-én. A bulival kapcsolatos infókért erre tovább az eseményhez.

//www.youtube.com/watch?v=1NdIbCZvo7k

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.