A Wake In Providence – Érkezik az új lemezük

Fémforgács

Június 26-án adja ki új albumát a szimfónikus deathcore / black metal vonalas A Wake In Providence. A New Yorki zenekar második albuma I Write to You, My Darling Decay címmel az Unique Leader Records gondozásában fog megjelenni, amivel kapcsolatban D’andre Tyre gitáros-énekes a következőket osztotta meg:

Az I Write to You, My Darling Decay egy újabb lépés az A Wake In Providence fejlődésének történetében. Egy olyan történetet mesélünk el, ami tele van érzelmekkel, fájdalommal és ezek ellentettjével is. A dalok összességének és természetének köszönhetően egy igazán epikus kalandra számíthattok, amit még gazdagabbá tesz a nagyzenekari kíséret és a dalszövegi narratíva. Remélem, élvezni fogjátok ezt az albumot, épp annyira, mint amennyire mi élveztük az elkészítését!”

A lemez első kedvcsinálójaként Mournful Benediction daluk ismerhető meg, amelyben a Shadow Of Intent frontembere, Ben Duerr vendégeskedik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.