Nyolc év után érkezik a Balance and Composure új lemeze, itt az első dal

Nuskull Magazin

Kicsivel több mint egy éve nagy örömmel számoltunk be róla, hogy négy évnyi szünet után visszatért a Balance and Composure – hogy aztán egy évig szinte megint ne történjen semmi a pennsylvaniai alt rock-banda körül. A színfalak mögött azonban hevesen pörögtek a ténykedések csak azért, hogy most végre lerántsák a leplet negyedik nagylemezükről, ami a with you in spirit (így, csupa kisbetűvel) címet kapta, és ami nyolc évvel követi a legutolsó kiadványt, a 2016-os Light We Made-et.

  1. restless
  2. ain’t it sweet
  3. any means
  4. cross to bear
  5. believe the hype
  6. lead foot
  7. sorrow machine
  8. a little of myself
  9. closer to god
  10. with you in spirit

Ahogy az a fenti dallistából is látszik, a tavaly kiadott két szingli, a Savior Mode és a Last to Know sem kapott helyen a gyűjteményben, amiről Jon Simmons frontember így nyilatkozott:

Van benne súly, gyorsaság, fogósság. Minden benne van, amin az elmúlt 12 évben dolgoztunk.

Az első ízelítő, a cross to bear alapján valóban érezhető, hogy a banda újra megcélozta azt a kicsit sötétebb emo-vonalat, ami az első két lemezüket, a Separationt és a The Things We Think We’re Missinget is jellemezte. Kiderül majd október 4-én, amikor is a teljes anyag elérhetővé válik.

//www.youtube.com/watch?v=6ZjKiAhWoRQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.