Fémforgács podcast s04e16 – Róm Gábriel

Fémforgács

Róm Gábrielt minden bizonnyal a Remorse éléről ismerheti, aki a hazai underground metal követőjének mondja magát. Főhősünk azonban nem egydimenziós zenész, így két és fél éve egy olyan nagyszabású projektbe vágott bele, aminek eredménye a GrundRecords kiadásában 2024 februárjában napvilágot látott Palásti csata 1552 c. viselő rockopera.

A nagyszabású mű ötletének megszületéséről, a végleges formába öntéséről is beszélgettünk, valamint szóba került a fizikai kiadvány (CD és a Master-Lab Comics képregénye) is.

Természetesen Gábriel kedvencein keresztül némi képet kaphattunk a szerzőről is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.