Attila – New Devil – új single-dal

Fémforgács

New Devil címmel tette közzé idei második single-dalát az amerikai deathcore party-metal zenekar, az Attila. A dalban vendégként Dickie Allen (Infant Annihilator, Nekrogoblikon) szerepel.

A New Devil dallal az Attila saját gyökerei előtt hajt fejet. Mi magunk kemény zenén nőttünk fel, kemény zenét alkotunk, és a jövőben is kemény zenét fogunk játszani. A dal szövegét tekintve eme fantasztikus művészeti ágazat előtt tiszteleg; egyben pedig néhány sorral, kifejezéssel visszautal egyes régebbi dalainkra. Valami igazán kemény dolgot akartuk kihozni ebből, és ez sikerült is!„- mondta a dalról az Attila frontembere, Chris Fronzak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.