A függőségek széthúzó erejéről szól az Entheos új dala

Nuskull Magazin

Vadonatúj dallal jelentkezett Drake kedvenc tech death-bandája, az Entheos. Bár a Chaney Crabb és Navene Koperweis (ex-Animals As Leaders, Animosity stb.) alkotta formáció csak egy éve adta ki harmadik nagylemezét, a Time Will Take Us Allt, máris itt van a második dal azóta, a Life in Slow Motion. A zenekar pedig nem is tervez megállni, még több zenét jósolnak idénre, ki tudja, talán még egy hosszabb kiadvány is kicsorog majd tőlük.

A Life in Slow Motion arról szól, ahogy az életet egy kábítószerfüggő szemein keresztül szemléljük, illetve hogy ez miként hat nemcsak a függőre, de a környezetére is. Amikor vissza akarunk térni ahhoz pillanathoz, mikor a függőség eluralkodott rajtunk, és azon töprengünk, hogyan alakulhattak volna másképp a dolgok. Zeneileg ez az egyik leggyorsabb és legsúlyosabb dal, amit valaha írtunk. Azt akartuk, hogy a zene éreztesse a feszültséget, ami a dalon keresztül felgyülemlik, majd az egyik legdurvább breakdownunkban szabadul fel.

– mesélte a dallal kapcsolatban az énekes, Chaney. Mutatjuk is azt a fenevad breakdownt, alatta pedig az eggyel ezelőtti tételt, az An End to Everythinget is.

//www.youtube.com/watch?v=O1BUh5sMJbU

//www.youtube.com/watch?v=gMoS7ZBRwN4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.