Henrik Freischlader – Az idei év kimaradt, de jövőre talán duplázik

Hard Rock Magazin

A 2012 óta hazánkban rendszeresen megforduló Henrik Freischlader turnéjából idén kimaradtunk, de jövő év április 5-én újfent tiszteletét teszi az Analog Music Hall színpadán. És talán az sem véletlen, hogy éppen egy nappal Gary Moore születésnapja után lép fel bandájával.

A május eleje óta újra trió felállással turnézó Henrik Freischlader jövő tavasszal tér vissza Budapestre. Április 5-én, szombat este ad koncertet zenekarával az Analog Music Hallban. A ‘Keep Playing Tour 2025’-ra jegyek június 1-én, szombaton 10 órától érhetők el a Tixa oldalán. És ha már itt lesz, talán az egy nappal korábbra tervezett Gary Moore-Emlékestre is beköszön, ahogy azt tette nem egyszer példaképe, az ír gitáros halála óta. További infók az esemény Facebook-oldalán.

Itt még egy tavalyi felvételen látjuk a Leverkusener Jazztage résztvevőjeként.

Henrik Freischlader

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.