Hopkins Law – Sacrifice The Witch – új videó

Fémforgács

Az amerikai deathrock / doom / post-punk metal banda, a Hopkins Law visszatér vadonatúj videoklipjével, amit Sacrifice The Witch címmel tettek közzé.

Fogadd el az okkultizmust, a réműletett és a vágyat a Hopkin Law kísérteties dallamai révén. Elveszve a spektrális varázslók birodalmában üdvözüljétek megfoghatatlan, átszellemült misztikumok lényegében.

A Hopkins Law tavaly év végén adta ki The Crimson Executioner dalának videóját. Ezt itt láthatjátok.

Évszázadokkal ezelőtt egy ördögi hóhér járta a földet. Maszkja vérszínű volt, ezért mindenki Bíbor hóhérként ismerte. Boszorkányokra vadászott és a zamatos, romlott lelkek bírája, hóhérja volt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.