Starks Daemon – Debütáló EP és videó

Fémforgács

Starks Daemon az afrikai rock/metal scene egyik meghatározó alakja. A botswanai származású zenész több mint 23 éve a nemzetközi metal banda, Wrust frontembere, de olyan nagy zenekarokkal is koncertezett, mint a Sepultura, a Carcass és az Entombed. Starks most új irányba viszi karrierjét, ugyan is egy kiadta első szólóanyagát egy EP formájában, ami március 3-án online jelent meg Unchain címmel.

EP-jének témáit a világjárvány körüli mélyreható események ihlették, amelyek rávilágítanak az emberiség sebezhetőségére, és megkérdőjelezik annak status quo-ját. De dalaiban kitér a társadalm által elvárt normákra, a média keltette félelem, manipuláció és a génmódosított élelmiszerekkel kapcsolatos problémákra. Too Deep című dalának videójában is ezekre a témákra épít.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.