Borehead – Megbékélve a küzdelemmel

Fémforgács

A zord, nehéz fuzz groove-okkal ötvözött instrumentális doom metalt játszó brit Borehead trió a napokban tette közzé Zoonosis című új, közel 14 perces szerzeményét.

Ez a szám különleges számunkra.” – mondta a zenekar. „Életét a bezárás idején kezdte meg azzal a szörnyű nyitó basszusvonallal, amelyet Stu írt. Azóta csak fejlődött és nőtt, de mindig is ugyanabban az esztétikai és jelentésben gyökerezik, mint kezdettől fogva – megbékélve a küzdelemmel és megértve. De mit jelent küzdeni, különösen az egészség és a halandóság tekintetében. Barátunk és korábbi munkatársunk, Edu Canalejo alkotása tökéletesen megragadta a hangulatot, és újabb dimenziót adott a számnak. A Zoonosis már néhány éve az élő szettjeink egyik alappillére, úgyhogy izgalmas, hogy végre kint van a világban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.