Be Well – Két új dal a dolgok felismeréséről

Fémforgács

A baltimore-i székhelyű dallamos hardcore banda, a Be Well két új számot adott ki. A Tap I Can’t Turn Off és Without a Compass dalaik az alábbiakban ismerhetőek meg énekesük, Brian McTernan kommentálásával:

Az A Tap I Can’t Turn Off a félelemtől, valamint arról szól, hogy folyamatos csalódást okozok az életemben élő embereknek, akik feltétel nélkül szerettek és hittek bennem. Erre a szeretetre, megbecsülésre én méltatlannak érzem magam, mert a végén megbántom azokat, akiket a legjobban érdekek.”

Életem nagy részét eddig úgy töltöttem, hogy megtörtnek éreztem magam, anélkül, hogy bármit is tettem volna az érdekében, hogy újra elkezdjem összerakni a dolgokat. A Without a Compass ennek az egésznek a felismeréséről szól, örülök, hogy rájöttem erre.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.