A svájci Paleface énekesével döngöl földbe a Get the Shot

Nuskull Magazin

Vadonatúj dallal jelentkezett a Get the Shot. A kanadai hardcore-banda így ünnepli meg, hogy jó pár évnyi kitartó és szorgos „csináld magad” zenélés után révbe értek, és mostantól az Arising Empire kiadó színeiben folytatják, olyan bandák társaságában, mint az Imminence, a Landmvrks, vagy épp a Thrown.

A most megjelent Dominant Predation ennek az új fejezetnek az első állomása, és a dal pontosan olyan, mint a címe: egy felsőbbrendű ragadozó, ami öt és fél percen keresztül szaggat darabokra, és ahányszor azt hinnéd, hogy már vége, mindig újabb és még súlyosabb csapásokat mér rád. A trekket a svájci metalcore-os Paleface énekese, Marc Zellweger, vagyis Zelli teszi még érdekesebbé, és így már hatan gondoskodnak arról, hogy fej ne maradjon bólogatás nélkül.

A srácok nyári európai kanyarja június második felében indul, a hozzánk legközelebbi állomás a cseh Mighty Sounds fesztiválon lesz június 30-án.

//www.youtube.com/watch?v=UvncAul5sEI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.