Megvannak az idei Wacken Metal Battle döntősei.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Ahogy már megszokhattuk az elmúlt években, idén is megrendezésre kerül a Wacken Metal Battle Hungary, amely arra hivatott,  hogy a jelentkező zenekarok közül egynek lehetőséget biztosítson arra, hogy a világ legnagyobb rockfesztiválján, a németországi Wackenen is bizonyítson. Mint mindig, idén is rengeteg zenekar jelentkezett, melyek közül a szakmai zsűri választotta ki azt a tízet akik május 26-án a Barba Negra színpadán egy élő döntő keretein belül mérkőznek meg egymással.

Az élő döntőben a közönség és a szűri szavazatai egyformán nyomnak a latba, így menjetek el szavazatok kedvenceitekre, ha szeretnétek őket látni nyáron Wackenben is.
Jegyeket a zenekaroktól is igényelhettek, illetve majd a helyszínen is kaphatóak lesznek. 

Az idei döntősök: Auraleak, Bloody Holly and the Riketz, Evolette, Nest of Plagues, Mhorai, Pennhrust, Plasticocean, Skybeast, Tre Lunatic, Türböwitch.

 

Esemény: https://fb.me/e/3qaKQ6yHF

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.