Induction – Japánban debütál a görög szörnyalak

Hard Rock Magazin

Új kislemezzel jelentkezett az Induction, a Medusa Japánban szólal meg először élőben, ahol a csapat a Gamma Ray vendégeként turnézik.

A német – hazánkban már többször is fellépettInduction zenekar egy szemet gyönyörködtető videóval mutatja be legújabb kislemezét, a Medusát. Tim Kanoa Hansen, a csapat gitárosa és kreatív ötletgazdája így mesélt a dalról: „A Medusával visszatértünk arra a pontra, ahol a nyers érzelmek feltöltődnek elektromos energiával. Add át magad a Medusa mérgező csípésének, hogy abba se tudd hagyni többé a hallgatását!”
Az új kislemez az előző album sikerére épít, amely jóval több mint egymillió streamelés fölött jár. Kasperi Heikkinen, a Beast In Black gitárosának szólója pedig egyediséget ad a nótának. A zenekar hamarosan Japánba utazik, ahol Timék apja zenekarával együtt lépnek fel, ugyanis a Helloween pihenője alatt Kai Hansen másik bandájával, a Gamma Rayjel indul turnéra, itt fog élőben először elhangzani az új dal.

Induction

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.