Augusztusban érkezik Simone Simons szólóalbuma, itt az első dal – Aeterna

Fémcsajok

Simone Simons több, mint húsz éve, gyakorlatilag kamaszkora óta színesíti a metal színterét az Epicával, rengeteg fiatal énekesnőnek ő a példaképe. Zenekarával eddig nyolc albumot adott ki, és megszámolhatatlan sikeres turnét tudhat maga mögött.

A holland művésznő napok óta készült valamire, Instagram-oldalán vörösbe borultak a posztok, a rajongók pedig tűkön ülve várták a végkifejletet.

Tegnap hullott le a lepel a titokról, ugyanis nem más van készülőben, mint az énekesnő első szólóalbuma, amelyen Arjen Lucassennel karöltve dolgozik. A kiadvány augusztus 23-án, "Vermillion" címmel kerül boltokba a Nuclear Blast kiadó égisze alatt, ma pedig az első kisfilmes dalt is megtekinthetjük a Youtube-on, amely az Aeterna címet viseli.

Az album dallistája:

01. Aeterna
02. In Love We Rust
03. Cradle To The Grave (feat. Alissa White-Gluz)
04. Fight Or Flight
05. Weight Of My World
06. Vermillion Dreams
07. The Core
08. Dystopia
09. R.E.D.
10. Dark Night Of The Soul

És íme, az Aeterna videója:

simonesimonsvermillion-ezgif_com-webp-to-jpg-converter.jpg

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.