HammerFall – Érkezik a tizenharmadik lemezük

Fémforgács

Augusztusban új albumával jelentkezik a HammerFall. A svéd heavy / power metal legenda tizenharmadik stúdióalbuma Avenge the Fallen címmel augusztus 9-én fog megjelenni a Nuclear Blast gondozásában. A lemezről Joacim Cans énekes így beszélt:

Ez a tizenharmadik albumunk. Hogyan lehet tizenhárom album után még mindig relevánsnak maradni? Ez nagyon hasonlít az Avenge the Fallen című dal nyitó sorára: ’ What is the worst, be the one who died, or be the one who survived.’ Gondolkodjatok el rajta, mert ez egy nehéz kérdés! Vajon olyan zenekar akarunk-e lenni, amelyik csak azért ad ki új zenét, hogy újra útra kelhessen, vagy folyamatosan hajtani akarunk és kihívások elé állítani magunkat? Abban az időszakban, amikor az emberek egyre kevésbé tudnak figyelni, mi még mindig teljes hosszúságú albumokban gondolkodunk. Egy-két jó dal még nem tesz erőssé egy albumot. Erős album csakis egy remek dalokkal teli albumból születik, és mi ezt nyújtjuk az Avenge the Fallennel.

10 dalos lemezük első videóját a kellően himnikus Hail to the King kapta, ami az alábbiakban nézhető meg.

HammerFall – Avenge the Fallen
(Nuclear Blast Records)

1. Avenge the Fallen
2. The End Justifies
3. Freedom
4. Hail to the King
5. Hero to All
6. Hope Springs Eternal
7. Burn It Down
8. Capture the Dream
9. Rise of Evil
10. Time Immemorial

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.