Wintersun – Új albummal és kiadatlan demófelvételekkel térnek vissza

Fémforgács

A nyár folyamán új lemezével tér vissza a finn epikus metel legenda, a Wintersun. Time II című albumuk augusztus 30-án fog megjelenni a Nuclear Blast gondozásában, ami mellé Time Package címmel egy különleges digitális kiadvány is érkezik a lemez dalainak instrumentális és egyéb áthangszerelt változataival, valamint öt órányi eddig kiadatlan demófelvételekkel. Az említett kiadatlan demófelvételek (Legendary Early Demos) közül máris meghallgatható a Fountain of Life.

Ha azon gondolkodsz, hogy a Time II melyik verzióját szerezd be magadnak, a fizikait vagy a digitálist, akkor a mi javaslatunk az, hogy vedd meg mindkettőt!.”-  magyarázza a bandafőnök, Jari Mäenpää. „Hogy miért? Két különböző dologról van szó. Mindkét verzió olyan egyedi tartalmat kínál, amit a másikban nem találsz meg. Míg a fizikai változat abból a szempontból jó, mert tapintható élményt nyújt, a digitális Time Package az, ahol az ínyencségek igazi kincsesbányáját találod: nagy felbontású albumfüzetek, 24 bites maszter fájlok, instrumentális számok és még sok más zenei tartalom, ami jóval meghaladja a Time II-t.

A demófelvételek közül korábban bemutatott Red Horizon (The Pirate Song), valamint Waltz Of The Vampires című dalaik az alábbiakban hallgatható meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.