A Dead Daisies és Mike Tramp egy este!

Hard Rock Magazin

Novemberben újra találkozhatunk a Dead Daisies legénységével, akik előtt Mike Tramp énekli a White Lion slágereit, és bemutatkozik a Beastö Blancö is, melyben Alice Cooper lánya, Calico Cooper és a shock-rocker basszusgitárosa, Chuck Garric tolja a képünkbe a White Zombie és Motörhead ihlette dalokat.

November 15-én érkezik Budapestre a Dead Daisies 2024-es turnéja, ami az ősszel megjelenő új nagylemezt és pár nap múlva elérhető címadó dalt is elhozza a budapesti közönségnek. Az ausztrál csapat tavaly december 3-án is fellépett Budapesten, a srácok azonban idén még jobban megtolják a bringát: május 10-én érkezik a legújabb, Light ’Em Up című dal, ami az új, szeptemberben megjelenő nagylemez címadója is egyben. John Corabi nagyon lelkesen nyilatkozott a friss hírek kapcsán: „Fiúk-lányok, május 10-én végre itt az első új nóta! Igazán dögös, szögegyenes rock and roll dallamra készülhettek, ahogy mi szeretjük. Csavarjátok fel a hangerőt és készüljetek egy kiadós ugrálásra! Reméljük, tetszik majd nektek is!” Amíg az új dal megérkezik, nézzük a nemrég kiadott digitális válogatáslemez, a ‘Resurrected Vol.1’ kapcsán készült turnépromót!

A világkörüli turné első fellépései már a nyáron lezajlanak, de Európába csak ősszel, a lemez megjelenése után érkeznek, Budapesten pedig november 15-én szerepelnek a Barba Negrában. Különleges vendégként robban be előttük a Beastö Blancö rockműsora, Alice Cooper lányával és a shock-rocker basszusgitárosával, vagyis Calico Cooperrel és Chuck Garrickel. Saját elmondásuk szerint a White Zombie és a Motörhead ihlette dalaikat – ezért is vannak a Motörheadre emlékeztető ékezetes magánhangzók a banda nevében –, bár nem áll távol ettől a zenétől Alice Cooper világa sem.

A nyitóműsort a dán énekes, Mike Tramp szolgáltatja, aki egykori legendás glam zenekara, a White Lion dalait adja elő. A rockzene tehát él és köszöni, remekül érzi magát – ennek újabb hangos tanúbizonyságát adja majd ez a november 15-i este a Barba Negrában.

A Livesounds bemutatja: Light ’Em Up Tour 2024
The Dead Daisies, Beastö Blancö, Mike Tramp koncertek
Barba Negra, Budapest, 2024. november 15. péntek, 19 óra
Early bird jegyek április 26-án 10 órától kaphatók 9990 Ft-ért, utána elővételben október 31-ig 11 990 Ft-ba, azt követően 12 990 Ft-ba, a koncert napján pedig 13 990 Ft-ba kerülnek majd.

The Dead Daisies

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.