Setyøursails – Új albumunk hangosabb, agresszívabb és őszintébb

Fémforgács

Április 12-én Bad Blood címmel adta ki második albumát a melodikus/modern metalcore vonalán mozgó német Setyøursails. Lemezük mellé Bad Company dalukra egy új videó is érkezett, amiről a csapat énekesnője, Jules Mitch a következőket osztotta meg:

A Bad Company számmal elmerülünk a legmélyebb énemben. Egyszerre kiszolgáltatott, brutális és önmegsemmisítő. Egy újabb léleksztriptíz, szinte kiállhatatlan őszinteséggel. Más szóval: az érzelmek hullámvasútja, amely a meghatározó kijelentésig épül fel: ’Amikor egyedül vagyok, rossz társaságban vagyok’.

A Bad Blood albumunkkal új korszakot nyitunk a zenekarunk történetében. Ez az album hangosabb, agresszívabb és őszintébb, mint bármi, amit eddig csináltunk. Ez egy újabb lépés önmagunk felfedezése és gyógyulása felé. Különböző témákat érint, mint például az árulás, a mentális egészség, vagy éppen a szex illetve rengeteg összetett érzelem. Olyan témákat, amelyekkel eddig még soha nem foglalkoztunk. Készen állunk a változásra, egy új fejezetre. Egy új lehetőségre a további fejlődéshez.” – mondta új lemezük kapcsán Jules Mitch.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.