WitcheR – Klasszikus zenei feldolgozások

Fémforgács

Boszork​á​nyszimf​ó​ni​á​k címmel május 8-án, a Filosofem Records kiadásában (CD-n kazettán és digitálisan) jelenik meg az atmoszférikus black metal vonalas hazai WitcheR új EP-je, ami tele lesz klasszikus zenei feldolgozásokkal. A 6+1 bónuszt tartalmazó alkotásról elsőként Carl OffCarmina Burana: Fortuna Imperatrix Mundi – 1. O Fortuna művének éjsötét hangulatú átdolgozásnak videóját osztották meg velünk.

Hamarosan érkezik Boszorkányszimfóniák című új kislemezünk. A közel félórás mini-albumra nem saját dalok kerülnek fel, hanem hat feldolgozás olyan zeneszerzőktől, mint Tchaikovsky, Handel, Grieg, Chopin, Williams és Orff. A műveket a tőlünk megszokott stílusban prezentáljuk a korábbi klasszikus zenei feldolgozásaink nyomdokain.

Az EP nemcsak digitálisan, hanem CD-n és kazettán is megjelenik – rajtuk a Summernight Melancholy dalunk újravett változatával bónuszként -, de természetesen lesz új merch, sőt egy videoklippel is készülünk. A kislemez zseniális borítóját ezúttal is a Grafit és Hamu Artworks alkotta meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.