A spanyol Bonecarver az új lemeze mindegyik számába meghívott egy menő deathcore-vokalistát

Nuskull Magazin

Két évvel a Carnage Funeral c. második nagylemeze után új anyaggal jön a spanyol Bonecarver, ezúttal egy EP-vel. A május 31-én megjelenő ötdalos Unholy Dissolution különlegessége, hogy mind az öt tételbe meghívtak egy énekest a modern deathcore-színtérről. A teljes szám-/vendéglista az alábbiakban:

  1. Shadows of Existence (feat. Tyler Beam – The Last Ten Seconds of Life)
  2. Walking the Wire (feat. Kris Xenopoulos – Vulvodynia)
  3. Purgatory’s Embrace (feat. Alan Grnja – Distant)
  4. Dirge of Desolation (feat. Mike Greenwood – Angelmaker)
  5. Annihilation’s Creed (feat. David Simonich – Signs of the Swarm)

A most debütált klipes Purgatory’s Embrace-be a holland Distant énekese, Alan segít be, a dallal kapcsolatban pedig ezt mondták a fiúk:

A tétel egy megtévesztő erőre figyelmeztet, amely üdvösséget ígér, de pusztuláshoz vezet.

//www.youtube.com/watch?v=Vu0GFLZDklA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.