Future Palace – Uncontrolled – új dal és videó

Fémforgács

A post-hardcore vonalas német Future Palace trió új kislemezes dalt adott ki Uncontrolled címmel. A dal kapcsán a banda énekesnője, Maria Lessing a következőket osztotta meg:

Az Uncontrolled 2022-ben született meg, szinte egy időben a Malphas című dalunkkal, és nemcsak súlyos hangvétele miatt hasonlít rá, de a szövegében szintén az önmagunkkal való küzdelemről szól. A címben szereplő kontrollvesztés elsősorban a saját mentális egészségünkre és a saját döntési képességünkre vonatkozik. Már nem bírunk reggelente felkelni, és folyamatosan vissza kell nyernünk az erőnket. Már nem tudjuk tartani a határidőket, vagy egyáltalán nem tudunk működni. Az Uncontrolled azt mutatja be, hogy milyen érzés, amikor minden szétesik és reménytelennek tűnik.

A dal videót is kapott, ami itt látható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.