Hypoxia – Pathway to Charon – új videó

Fémforgács

Idén februárban adta ki harmadik albumát a New York-i death metal banda, a Hypoxia. Defiance című lemezükről Pathway to Charon daluk kapott új videót, amit az Immolation-ös Bob Vigna rendezett.

Arra gondoltunk, hogy a Styx folyón való átkelés a pokolba vezető úton egy gyilkos videoklip lenne, ráadásul ez az egyik legkiemelkedőbb szám az albumon, így könnyen sikerült a Pathway to Charon mellett döntenünk. Emellett nagyon jól szórakoztam, amikor beöltöztem Charon karakterének, és vakon botorkáltam a sötétben, füsttől és ködtől körülvéve. Egyértelműen szórakoztató forgatás volt, és nagyszerű volt együtt dolgozni Bobbal az Immolationből. Pontosan tudta, mit kell tennie ahhoz, hogy minden összeálljon.” – mondta Mike Hrubovcak énekese.

Öröm volt együtt dolgozni a Hypoxiával ezen a projekten, és segíteni nekik megvalósítani a Charonról alkotott elképzeléseiket. A Pathway to Charon egy nagyszerű szám, erőteljes előadással, így mindent meg akartam tenni annak érdekében, hogy megragadjam a zenekar előadásmódjának energiáját, valamint egy sötét, hideg és kísérteties hangulatot teremtsek, ami illik a dal témájához. Köszönöm a Hypoxiának, hogy lehetőséget adtak nekem, és remélem, mindenkinek tetszeni fog a videóklip!”-  tette hozzá Robert Vigna.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.