Entheos – An End To Everything – új dal

Fémforgács

Tavaly jelent meg a progresszív, tech-death vonalas Entheos legutóbbi nagylemeze, a Time Will Take Us All. A multi-instrumentalista Navene Koperweis és Chaney Crabb énekesnő alkotta duó a napokban mutatta be új dalát, ami az idén várható új anyaguk előfutára is egyben. Azt még nem tudni, hogy új album, vagy EP várható-e tőlük, mindenesetre Chaney Crab frissen megjelent An End To Everything dalukat így kommentálta:

Szövegileg arról szól a dal, amikor átadod magad a sötét, kétségbeesett érzéseknek, mert képtelen vagy föléjük kerekedni. Zeneileg az első riff természetesen adta magát, és utána már gyakorlatilag megírta magát a dal. Azt akartuk, hogy melankolikus érzéseket váltson ki a szám, az ehhez passzoló szöveggel. A végeredmény számos rock- és metálstílus tökéletes kombinációját adja.

A dalhoz videó is készült, ezt itt láthatjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.