StonerForgács s02e03 – The Obsessed / Greenleaf

Fémforgács

A The Obsessed február 16-án hozta ki új lemezét Gilded Sorrow címmel. A StonerForgács új részében Nico (stoner.blog.hu) kollégával kiveséztük Wino és csapatának aktuális teljesítményét.

Ezen kívül, mivel afféle lemezelőzetesként nemrég kijött a svéd Greenleaf új klipje a Breathe, Breath Out c. dalra szót ejtettünk arról is. Az album június 26-án jelenik meg a Magnetic Eye Record-nál The Head & The Habit címmel.

Jó szórakozást!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.