Augusztusban Rise Against a Budapest Parkban

Nuskull Magazin

Idén nyáron ismét útba ejt minket a Rise Against: ahogy a legutóbbi két alkalommal (2018-ban és ’22-ben), úgy ezúttal is a Budapest Parkban lépnek fel, a dátum augusztus 13.

A hírek szerint a chicagói punk rock-banda továbbra is a 2021-es Nowhere Generation albumot és annak párját, a Nowhere Generation II EP-t turnéztatja, ami alig pár nappal a legutóbbi hazai koncert előtt jelent meg. Akkor egyébként csak 1-1 dalt játszottak erről a két anyagról, szóval simán lehet, hogy most többet is elsütnek róluk – de az is, hogy megint inkább a 2000-es évek vége felé megjelent sikerlemezeik (The Sufferer & The Witness, Appeal to Reason, Endgame) slágereit fogják pörgetni. Azokkal amúgy se nagyon lehet mellélőni egy bulin.

Előzenekarról egyelőre nincs hír, jegyinfók és egyéb részletek a facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=75S5PDXTEVQ

//www.youtube.com/watch?v=HIu6u41-auY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.