Greenleaf – Önreflexió, Rugalmasság, Elfogadás

Fémforgács

Breathe, Breathe Out címmel mutatta meg hamarosan megjelenő új lemezének első videóját a svéd stoner rocker Greenleaf. A banda lemeze The Head & The Habit címmel június 26-án jelenik meg a Magnetic Eye Records gondozásában.

A Breathe, Breathe Out az önreflexió és a rugalmasság üzenetét közvetíti.” – magyarázza Arvid Hällagård énekes. „A kórus ismétlése hangsúlyozza annak fontosságát, hogy szánjunk egy pillanatot a lazításra és a negatív érzelmek elengedésére. Ez átfogó téma arra ösztönöz, hogy mindenki elfogadja jelenlegi állapotát, értékelje azt, amije van, és az irányítás, valamint az elfogadás érzésével navigáljon az életben. Ezeket a dolgokat magamnak kellett megtanítanom az elmúlt néhány évben. Ez az album általános témája is.

Greenleaf – The Head & The Habit

(Magnetic Eye Records)

1. Breathe, Breathe Out

2. Avalanche

3. Different Horses

4. A Wolfe In My Mind

5. That Obsidian Grin

6. The Sirens Sound

7. Oh Dandelion

8. The Tricking Tree

9. An Alabastrine Smile

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.