Glassing – Ami vissza nézz ránk a tükörből?

Fémforgács

Defacer című új dalának videójával jelentkezett a texasi poszt-blacker Glassing. Az idei Fekete Zajon is fellépő trió két év után adta ki új dalát, ami az április 26-án megjelenő From the Other Side of the Mirror lemezükön szerepel majd. Daluk témájáról így beszéltek:

A dal egy vallomást feszeget: az önbecsmérlésünk mögött valójában egy pajzs lakozik, ami a felelősségre vonás és a kritika ellen véd. Mi van akkor, ha feladjuk ezt a pajzsot és beengedjük a kockázatot és a megvilágosodást annak reményében, hogy egy nap egy őszinte előadó néz vissza ránk a tükörből?

Glassing – From the Other Side of the Mirror

(Pelagic Records)

1. Anything You Want

2. Nothing Touches You

3. Defacer

4. Sallow

5. Nominal Will

6. Ritualist

7. As My Heart Rots

8. Circle Down

9. The Kestrel Goes

10. Wake

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.