Paragon Zero – Megjelent a Hexikon

Fémforgács

Hexikon címmel jelent meg a hazai black/death metalos Paragon Zero posztumusz albuma, ami a 2021-ben elhunyt gitáros/dalszerzőjük P, azaz Bonnyay Péter utolsó dalait tartalmazza. A lemez február 23-án, Bonya születésnapján jelent meg a NHD és a Fekete Terror Production közös kiadványaként.

Boldog születésnapot P, és üdvözöljük utolsó albumunkat, a Hexikont!

Nyugodtan állíthatjuk, hogy ez volt a legkeményebb zenei törekvés, amivel valaha is megbíztak minket. Finoman szólva is nehézkes volt, és csak remélhetjük, hogy az eredeti elképzeléseinek megfelelően tudtunk alkotni.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki ezt a kiadást ismét lehetővé tette. P biztosan nagyra értékelné minden erőfeszítésüket, és mi is. Megkönnyebbülés tudni, hogy úgy búcsúzhatunk ettől a projekttől, hogy tudjuk, öröksége és dicsősége örökké élni fog!

A Hexikon azoknak a daloknak a gyűjteménye, amelyeket 2020 és 2021 között közel véglegesre csiszoltunk Bonyával együtt, de a közös rögzítésükre sajnos már nem maradt lehetőségünk. A nyers demókat végül a zenekar megmaradt három tagja fejezte be (Gergely András „A” (gitár, bassz), Brányi Vivien „WN” (gitár) és Lédeczi Zsolt „Z” (vokál), ebben nem kevés segítségünkre volt korábbi harcostársunk, Gravel S, valamint Bonya menyasszonya, Montagnon Marielle, és a dobokon Galántay Tamás (Haenesy, Mádra, Fetishstar, ex-Slytract). Bonya néhány gitársávját is sikerült jó minőségben megőriznie a fennmaradt demóknak, így az ő játéka is hallható az album pár dalában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.