Jackalhead – Megjelent az új lemezük

Fémforgács

Megjelent pécsi heavy metal banda, a Jackalhead új lemeze, a Dream Weaver. A lemezre 10 klasszikus MH nóta került fel. Merüljetek el a rémálmok világában egy röpke órára, és hallgassátok meg az új anyagot!

Kedves Mindenki!

Büszkén mutatjuk meg második lemezünk! Az anyag komorabb és morcosabb elődjénél, tükrözve az utóbbi 3 év őrületét és megpróbáltatásait. A világi káosz közepette rengeteget ötleteltünk és dolgoztunk a dalokon, és vastagon kivette a részét mindenki a munkából. Alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek ezt a rémálmokból megelevenedő dalcsokrot – a Dream Weaver-t.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.