Punching Moses – Menekülj a mauzóleumból

Fémforgács

Közel 10 év elteltével adja ki második lemezét a crossover hardcore/punk metalos clevelandi Punching Moses. Live Short And Suffer című albumuk március 8-én fog megjelenni a Seeing Red Records kiadásában, amiről máris itt van a Fantazma című filmtől ihletett Escape The Mausoleum daluk klipje.

A dal azt a hátborzongató utazást írja le, amit a halottak tesznek meg, hogy végül a Magas Ember apró rabszolgáivá váljanak az ő bolygóján. Mindezt a film főszereplőjének, Mike-nak a szemszögéből, akinek a temetkezési vállalkozó házában kell eligazodnia, és persze ’elmenekülnie a mauzóleumból’! A videónak azonban ehhez vajmi kevés köze van, hiszen tudjátok: mi bolondok vagyunk. A klip egy gyilkossági misztérium egy élő showba olvasztva, ami alapvetően a zenekar korábbi tagjait hozza össze, akiket szép sorban megöl egy Tony Erbának látszó személy (a zenekar legújabb tagja, aki korábban a 9 Shocks Terror, Face Value, Amps II Eleven tagja volt), egy kis szösszenettel az egyik kedvenc témánkból, a kábítószerrel való visszaélésből. A történetvezetés csak egyfajta szórakoztató dolog akart lenni, ami a nézőket valamilyen vizuális utazásra viszi, ahelyett, hogy csak Fantazma filmrészletek vagy egyszerű élő zenekari felvételek lennének benne.

10 dalos lemezükről egy másik dalt is közzétettek Gore Bazaar címmel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.