Meadows – Törekedni a jóra

Fémforgács

Március 29-én jelenik meg a keresztény dallamos hardcore-t játszó Meadows második albumuk, a Familiar With Pain. A lemez a március Facedown Records kiadónál fog megjelenni, amiről két dalt is bemutattak Barabbas (Silence of Innocence) és Old Friend, New Leaf címmel. Ezekről az alábbiakat osztotta meg a zenekar:

A Barabbas (Silence of Innocence) mind zeneileg, mind szövegileg meglehetősen lényegre törő. Egy irigységbe burkolódzó tömeget szerettünk volna bemutatni e dal révén. Sok szempontból ez egy figyelmeztető dal, amely lehetővé teszi, hogy a tömeg szemével befelé nézzünk, amely annyira pokoli irigységgel és megbocsáthatatlansággal rendelkezik, hogy inkább a haragot és a vérontást, az általuk okozott fájdalmat választjuk, ahelyett, hogy végig gondolnánk és elfogadjuk a felajánlott kegyelmet.”

Az Old Friend, New Leaf arra emlékeztet bennünket, hogy a hosszan tartó barátságok és a közösség az, ami igazán segít bennünket abban, hogy többre, jobbra törekedjünk, és hogy többre legyünk képesek, mint amennyit egyedül valaha is megtelhettünk volna. Ez a dal emlékeztet arra, hogy fontos törekedni az ilyen kapcsolatokra, és olyan megoldásokat keresni, amelyekkel másokat saját magad elé helyezhetsz. A Jézus és a tanítványai, az Utolsó vacsora témáját érintve ez egy ütős dal, amelyet a legjobb régi és új barátokkal együtt énekelni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.