Imminence – Continuum – új dal

Fémforgács

Continuum című új kislemezes dalával jelentkezett a djent / alternatív-metalcore vonalán mozgó svéd Imminence. A csapat áprilisban kezdi meg USA-beli turnéját a Catch Your Breath és az Of Virtue társaságában. Erről az alábbi közleményt adták ki:

Nagy örömmel számolunk be arról, hogy a Catch Your Breath és az Of Virtue csatlakoznak hozzánk előzenekarokként a közelgő egyesült államokbeli turnénkon, 2024 áprilisában és májusában. A jegyek gyorsan fogynak, szóval érdemes már most biztosítani a helyeteket!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.