Austrian Death Machine – Judgment Day – új videó pénteken érkező lemezről

Fémforgács

Judgment Day címmel máris itt egy újabb videó az Austrian Death Machine pénteken (február 23.) megjelenő Quad Brutal című új nagylemezéről. Az As I Lay Dying frontembere, Tim Lambesis 10 év után élesztette újjá az Arnold Schwarzenegger előtt tisztelgő thrash crossover bandáját. 10 dalos lemezük minden dalában egy-egy neves vendég szerepel. A most látható videójukban a Ricky Hoover, az Ov Sulfur frontembere vendégeskedik.

A Judgment Day videója mögött meghúzódó túlzásba vitt vizuális téma azt az ígéretünket jelképezi, hogy tovább menetelünk előre és kitartóan jól érezzük magunkat, bármi is történjék, amíg az Ítéletnap utolsó pillanatai ezt lehetetlenné nem teszik. Addig is, ne legyetek túl komolyak, és találjátok meg a módját, hogy tovább menjetek! Rátaláltam egy jó barátokból álló közösségre, akik megkönnyítik a talpon maradásomat. A Quad Brutalt sem készítettem volna el a bandatársaim nélkül, akik emlékeztetnek arra, hogy immáron nem kell egyedül megalkotnom az Austrian Death Machine dalait, ahogyan azt az albumot megelőzően sok más kompozícióval tettem.” – mondta Tim Lambesis.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.