Will Ramos és The Gnarly Neighbor – Riptide – egy szokatlan hangvételű közös dal

Fémforgács

A Lorna Shore frontembere, Will Ramos összeállt The Gnarly Neighbor-ral, azaz a nothing.nowhere gitárosával, Bert Moresheaddel és egy meglehetősen érdekes hangzású dalt mutattak be Riptide címmel. Az extrém vokalista egyébként ebben a dalban a tőle megszokottaktól teljesen más dallamokat hoz. Lehet nem is véletlen, hogy Valentin napkor jelet meg?

Összeálltam egy barátommal, hogy egy szuper kísérleti kollaborációt hozzunk létre, amit véleményünk szerint ti is imádni fogtok. Az EDM, némi érzelmi hangvétel, illetve csipetnyi véletlenszerű ’je ne sais quoi’ keresztezésével megszületett a mi kis gyermekünk!.” – mondta  a dalról Will Ramos.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.