Post Malone volt a WWE 2K24 soundtrack-felelőse, tele is pakolta hardcore punkkal

Nuskull Magazin

Nem tudom, a mai fiatalabb generációknak mennyire lesz ízlésformáló néhány videojáték zenei albuma (vagy soundtrackje, ahogy a francia mondaná), de abban egészen biztos vagyok, hogy nekünk, a mai 30 körüli korosztálynak ezek a főleg autós és sportjátékok nem kis részben alakították a műfaji hovatartozásunkat. Utóbbi kategóriába tartozhat még napjaink egyik legnagyobb popsztárja, Post Malone is, akiről most már tényleg csak az nem tudja, hogy „a mi kutyánk kölyke”, aki egyáltalán nem is ismeri. Posty ugyanis nemcsak hogy rajong a torzított gitáros színtér szereplőiért, de onnan is érkezett, illetve kedvenc bandáinak rendre fellépési lehetőséget is biztosít a fesztiváljain.

Kifinomult ízlésére most a 2K Games (Bioshock, Borderlands, Mafia) csapott le, és fel is kérték, hogy legyen a WWE 2k24 pankrátoros videojátékuk executive soundtrack producere – vagyis rakjon össze egy dallistát olyan zenékből, amik felcsendülnek a játékban, miközben kedvenc izomkolosszusaink egymás gigájára vetődnek. Austin nem is tétlenkedett, és habár a 12 általa választott dal közé kerültek rapperek, country-előadók, valamint saját maga is két számmal, nem kicsit merített a hardcore műfajának legfelkapottabb nevei közül. Hogy kikről is van szó, az alább a teljes listában:

 • Tyler Childers – House Fire
 • Turnstile – Mystery
 • Speed – Not That Nice
 • Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs – Big Rig
 • Post Malone – Laugh It Off
 • Militarie Gun – Do It Faster
 • Yeat – Bettr Off
 • Busta Rhymes – Put Your Hands Where My Eyes Can See
 • Post Malone – Chemical
 • Grimes – Genesis
 • Colter Wall – Motorcycle
 • 100 Gecs – Hand Crushed by a Mallet

Így van, jól látod: Post Malone válogatásába simán belefért a hardcore műfajában minden eddiginél nagyobb sikereket elkönyvelő Turnstile, a folyamatosan felfelé törő ausztrál Speed, a „következő Turnstile„-ként emlegetett Militarie Gun, vagy épp a Pigs x7, akik bár nem hácét tolnak, cserébe izzadt stoner metalt, ami majdnem ugyanolyan jó.

A játék március 8-án jelenik meg, addig pedig lehet ezekkel a trekkekkel hájpolni magunkat az összetört kontrolleres finisherekre:

//www.youtube.com/watch?v=C5_QkWHzOa0

//www.youtube.com/watch?v=IF5EXCVog9c

//www.youtube.com/watch?v=EfCROIuI9VE

//www.youtube.com/watch?v=WAEZcVtkZPU

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.