For All We Know – Dal az apa-fiú kapcsolatról

Hard Rock Magazin

Ruud Jolie (Within Temptation) progresszív csapata, a For All We Know egy hónap múlva új albummal jelentkezik. A Lifeline kislemezdal egy olyan kamasz története, aki úgy érzi, mindig csak útban van az apjának.

Március 22-én jelenik meg a harmadik For All We Know-album, amelyen ezúttal 11 friss szerzeményt hallhatunk. A ’By Design Or By Disaster’ zeneileg az eddigiekhez képest változatosabb palettáról merít, a szövegekben közös szálként egy fiatalember életútja jelenik meg, kapcsolata a szüleivel, szerelmeivel, később a gyerekeivel. A második előzetesnek választott Lifeline-ról a gitáros így mesélt magazinunknak: „A Lifeline a fiatal fiú és az apja közötti kapcsolatról szól. Nem jönnek ki egymással, és a fiú le akar lépni, az apját hibáztatja, amiért nem tölt vele több időt és nem tanítja meg az élet dolgaira. De végül elfogadja olyannak, amilyen.”
A ’By Design Or By Disaster’ a hazai forgalmazóknál is előjegyezhető digipak CD-n, fehér-piros és fehér-lila-kék vinylen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.