Benighted – Paraziták

Fémforgács

A francia brutal death/grinder Benighted a napokban tette közzé április 12-én megjelenő új lemeze, az Ekbom első videóját, amit Scars című dalukra készítettek el,

Az Ekbom a delusional parasitosisra, egy olyan létező jelenségre utal, ami miatt az emberek azt hiszik, hogy a bőrüket bogarak, paraziták lepik el.” – olvasható a banda közleményében.

Benighted – Ekbom

(Season of Mist)

1. Prodome

2. Scars

3. Morgue

4. Le vice des entrailles

5. Nothing Left to Fear

6. Ekbom

7. Metastasis

8. A Reason for Treason

9. Fame of the Grotesque

10. Scapegoat

11. Flesh Against Flesh

12. Mother Earth, Mother Whore

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.