Egy hét alatt két újdonság az In Flamestől

Nuskull Magazin

Nem aprózza el az újdonságokat az In Flames: a svéd metalbanda egy héten belül két új videóval is előállt. Az első egy eddig kiadatlan dalhoz, a nagy sikerű tavalyi Foregone lemezről lehagyott Become One-hoz készült, a másik pedig az albumról már jól ismert In the Darkhoz.

Anders Fridénék idén tíz év távollét után újra útba ejtik Budapestet, október 23-án a Barba Negrában játszanak, a turnétársaik az Arch Enemy és nyitózenekari szerepben a Soilwork.

//www.youtube.com/watch?v=7P_0ndoBdY0

//www.youtube.com/watch?v=DK1wbAmtUzA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.