Molten Wings- Vadiúj dal a Future Grid zenekartól.

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Future Grid zenekar még 2018-ban alakult. A Papp Gergő, Papp Szilárd, Rádonyi Zsolt és Lugosi Domokos négyeshez tavaly csatlakozott Kakuk Csaba gitáros. A banda célja az volt, hogy mindenki hozzáadja a saját egyéniségét a dalszerzéshez, így alakulhatott ki egy furcsa egyvelege a funk, metal, punk és grunge stílusjegyeknek. Az évek folyamán egy albumnyi dalt írt már a csapat, így mostanában egyre többször élőben is találkozhattok a srácokkal

A legújabb dal Ikarosz és apja közötti párbeszédet dolgozza fel. A csapat frontembere Doma így írt róla:
Amikor ezt a dalszöveget írtam, egy lelki párbeszédet folytattam édesapámmal, miket tanított, mire figyelmeztetett, és végül is a saját újjászületésemet éltem meg. Hasonló hibába estem, mint Ikarusz, de tanulva az esetből, valamint, hogy időben felismertem a problémát, sikerült tovább lépnem, és nem fulladtam vízbe. Nagy inspirációt jelentett számomra a Faith No More, erre utalás is van a dalban.”

Future Grid-Molten Wings:

 

A Zenekar tagjai: 
– Papp Gergő : Dob
– Papp Szilárd: Bass, Vokál
– Rádonyi Zsolt: Gitár
– Kakuk Csaba: Gitár
– Lugosi Domokos : Vokál

Social:

Facebook: https://www.facebook.com/futuregridzenekar/
Instagram:https://www.instagram.com/futuregridzenekar/
Spotifyhttps://open.spotify.com/artist/6SSrCNkIUui0vHI1y3KODB?si=s5Gqa7qVSReKfM9bHnDGSQ

Future Grid-Budapest Tour

FEB.15. – VITTULA
FEB.16. – TEREM
MAR.8. – S8 UNDERGROUND
MAR.20. – ANALOG MUSIC HALL
APR.12. – DÜRER KERT

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.