Be Quiet and Drive: Deftonest dolgozott fel a Health

Nuskull Magazin

Mi itt a NuSkullnál nagyon szeretjük a Deftonest, és tökre odavagyunk az új lemezes Healthért is, így nem meglepő, hogy megdobban a szívünk, ha ezen bandák útja keresztezi egymást. Noha nem kollaboráció történt, „pusztán” az utóbbi zenekar feldolgozta az alt-metal nagyágyúk egyik legnépszerűbb számát, a ’97-es Around the Fur lemez Be Quiet and Drive (Far Away) c. opuszát.

A dal a Spotify Singles sorozatának felkerésére készült, és egyébként a zenei streaming szolgáltató Allure lejátszási listájának Valentin napi kiadására is felkúszott. Ez nem is annyira meglepő, lévén Jake Duzsikéknak sikerült még szexibbé varázsolniuk Chinóékat… mármint a zenéjüket! Idelent a friss verzió, alatta pedig az eredeti:

//www.youtube.com/watch?v=KvknOXGPzCQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.