S.N.O.T. – szöveges videóval jött egy új dal

Fémforgács

A tavaly visszatért indusztriális elemekkel operáló kult csapat január 31-én egy új dallal indította 2024-et. A Háni „Háncsa” Szabolcs (Gitár, Vocal, Programozás), Czeglédi „Czegi” Tamás (Bass, Vocal) és Horváth „Tomsa” Tamás (Synth, Sampler) felállású S.N.O.T. (Separated Notions Operate the Torture) Tetteid súlya címet viselő tétel kapott egy szöveges videót is

A zenekari közlemény szerint a dal a kérdésekről szól. Honnan jövünk? Hova megyünk? Ki, hogy boldogul a tettei következményeivel?

Anyagok:
S.N.O.T. – Activate Full album ’98
S.N.O.T. – Activate
S.N.O.T. – Félek / Deepsace christ Demok ’96-97

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.