Profiler – Operator – The Matrix ihletésű valóság

Fémforgács

Az alternatív metal, valamint a nu-metal hagyományaira építkező Profiler nemrégiben mutatta be Operator című dalának videóját. A dalt az 1999-es The Matrix című sci-fi film ihlette és február 19-án megjelenő, A Digital Nowhere debütáló lemezük második előzetese.

Az Operator Neo és Trinity szerelmét mutatja ben. Ez a kedvenc filmem, ezért muszáj volt írnom a mögötte rejlő ötletekről. A szám a gépek által létrehozott szimulált valóság és a franchise által ihletett koncepciók letükrözése.” – mondta Mike Evans énekes/gitáros

Lemezük első előzeteseként tavaly decemberben megjelent Animo videója itt látható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.