Bőr alatti bogarakról dalol a Benighted

Nuskull Magazin

Az Ekbom-szindróma, illetve régies nevén bőrférgességi téboly olyan pszichózis, amelynek áldozatai erős téveszmében szenvednek arról, hogy parazitákkal fertőzöttek, míg a valóságban ilyen paraziták nincsenek jelen a szervezetükben.

Kedves kis mentális betegség, nem igaz? Erről a nem túl szívélyes kórságról kapta a nevét a Benighted tizedik nagylemeze is, ami április 12-én jelenik majd meg a Season of Mistnél. Az anyag négy évvel követi a francia brutal death metalosok előző kiadványát, az Obscene Repressedet, és a munkálatok a német producer, Kristian Kohlmannslehner (Aborted, All For Nothing) felügyelete alatt zajlottak. Az Ekbomon akad majd Archspire– illetve Blockheads-fít is, a gyönyörű borítót pedig hazánk büszkesége, egyben a zenekar jó barátja, Borbás Robi, vagyis Grindesign készítette.

  1. Prodrome
  2. Scars
  3. Morgue
  4. Le Vice des Entrailles
  5. Nothing Left to Fear
  6. Ekbom
  7. Metastasis
  8. A Reason for Treason
  9. Fame of the Grotesque
  10. Scapegoat
  11. Flesh Against Flesh
  12. Mother Earth, Mother Whore

A lemezről most kijött az első ízelítő a Scars képében, amihez egy videó is készült. Nyilván a fentiek fényében már ki lehet következtetni a lejátszás előtt, hogy nem túl szívderítő képsorok elszenvedői leszünk. Egy jó tanács: lehetőleg ne falatozz közben – ha csak nincsenek efféle fura kinkjeid.

//www.youtube.com/watch?v=CW8FUPC5UbA

?si=rf3fkampz9lirWZ7

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.