Vitriol – Az elszántság és a túlélés robbanása

Fémforgács

A death metal vonalas Vitriol január 26-án adta ki második albumát Suffer & Become címmel. A Century Media gondozásában megjelent új lemezük mellé He Will Fight Savagely dalukra egy meglehetősen bizarr videó is érkezett.

A He Will Fight Savagely zárja új lemezünket. Jelen van benne az elszántság és a túlélés robbanásával, a kevésbé súlyos sötétségemben való eligazodásom nyomán, amit lelki válságnak lehetne nevezni. Láthatjuk benne, miként emlékeztetem magam a gyümölcsöző konfliktusokkal, konfrontációval és növekedéssel teli élet iránti elkötelezettségemre. Arról szól, hogy szálljunk harcba a nyugalommal szembeni aktualizálásért, és üdvözöljük a törekvő emberfeletti szenvedését. Atyám, most már veled vagyok!” – mondta a Vitriol gitáros-énekese, Kyle Rasmussen.

Markánsan kettős albumot akartam készíteni, nagyon magas tetőpontokkal és nagyon lenti mélypontokkal. A mélységeket nagyon is jól ismerjük, de a diadalmas csúcsokat kevésbé. Azt szerettem volna, hogy szövegileg és zeneileg is több optimizmust tükrözzön a zene: olyan derűlátást, ami alighanem elveszett az első album éjfekete örvényében.„ – mondta a lemezről korábbiakban Kyle Rasmussen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.