Ismét Budapesten az utazó gitároscirkusz

Hard Rock Magazin

Négy nagyszerű gitáros érkezik Budapestre az Electric Guitarlands turné keretében: Florian Opahle (Jethro Tull, Greg Lake Band), Angel Vivaldi, Nick Johnston és Rowan Robertson (Ronnie James Dio) áll színpadra az Analog Music Hallban május 12-én.

Idén ismét négy nagyszerű gitáros műsorát hallgathatjuk meg az Electric Guitarlands turné budapesti állomásán. A fellépők között lesz Florian Opahle, a harmóniák nagymestere. A Jethro Tullból és a Greg Lake Bandből is ismert zenész egy különleges hangszeres utazáson kísér majd végig minket, elbűvölve mesteri gitártudásával. Az amerikai Angel Vivaldi egy igazi innovatív személyiség, virtuóz gitáros. 20 éves pályafutása alatt futurisztikus zenéjéről vált ismertté, ezen az estén is kozmikus távlatokat és emelkedett hangulatot ad majd a zenének. Nick Johnston a fúziós zenék és a kísérletezés felfedező kedvű művelője, aki a műfaji határokon átlépő produkcióval jelentkezik. Rowan Robertson három évtizedes pályafutása 17 éves korában kezdődött Ronnie James Dio oldalán, játékában a változatosság az erőteljes riffektől a kifinomult dallamokig tart.
Mind a négy gitáros 30 perces műsorral készül, ami alatt Roberto Pirami dobos és Francesco Caporaletti basszusgitáros kíséri őket. A stílusában és hangulatában is szerteágazó programban felcsendülnek majd Jethro Tull-, Black Sabbath-, DIO-, Rainbow- és Beatles-dalok is, de Gary Moore és Jimi Hendrix szellemét is megidézik, a koncert végén pedig egy különleges, közös jammelés veszi kezdetét.

A Livesounds bemutatja:
Electric Guitarlands koncert feat. Florian Opahle, Nick Johnston, Angel Vivaldi, Rowan Robertson
Analog Music Hall, Budapest, 2024. május 12., vasárnap 19 óra
Belépő: elővételben 8 500 Ft, a koncert napján 8 900 Ft.
Az eseményre jegyet a Ticketportal és a TIXA oldalán lehet váltani, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Electric Guitarlands

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.