The Southern Oracle – Szülinapi EP

Fémforgács

Idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját a budapesti The Southern Oracle. A hardcore metalban utazó banda ez alkalomból egy két dalos EP-t adott ki Nocturnal Kingdom címmel.

Idén van a TSO fennállásának 15. évfordulója, aminek alkalmából jó néhány dologgal készülünk, ugyanis nem csak azt ünnepeljük, hogy kis független bandaként másfél évtizeden keresztül fent tudtunk maradni, hanem hogy erősebbek vagyunk, mint valaha.” – mondta Kókai Barnabás a csapat frontembere.

Éppen az ország körüli turnénkat nyomjuk, aminek keretein belül minden állomáson külön szetlisztet játszunk, de az összes bulin felcsendül ez a két új szám, ami a Nocturnal Kingdom címet viselő single formájában január 26-án ki is jön időben az eddigi legnagyobb koncertünk előtt, ahol egy a teljes diszkográfiánkat felölelő 25 számos szettet fogunk eljátszani Budapesten az Akváriumban.

A legutóbbi két nagylemezünket szinte otthon írtuk a pandémia és utóhatása miatt, ami igazán hasznosnak bizonyult, viszont ezt a két számot néhány riff ötlettel lemenve a terembe raktuk össze, érezve az élőben felszabaduló közös energiákat. A Executioner a metal zene gyökereihez visszanyúló, tradicionális alapokra épülő, de mégis nagyon TSO-s szám, a Bodysnatcher pedig talán az eddigi legkeményebb dalunk, pörgessétek!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.